Київ

Марина Бондаренко

Спеціалізація й послуги
Стиліст на весілля
Весільні зачіски
Опис
Дорогі клієнти! Запрошую Вас у гості, на мою сторінку. Мене звати Марина. Я працюю у сфері краси 12 років. Люблю свою роботу. Малюю красивий макіяж і створюю гарні зачіски. Працюю з кольором та формою волосся, дизайном брів. Проводжу індивідуальні уроки на тему «Макіяж для себе», навчаю як правильно та красиво себе фарбувати.

Навчаюся та підвищую кваліфікацію у міжнародних школах, у Парижі та Мілані. Створюю ексклюзивні прикраси для волосся ручної роботи та зможу проконсультувати Вас щодо вибору аксесуарів для зачіски. Я поважаю своїх клієнтів і дбаю про їхнє здоров'я, тому в роботі використовую лише професійну косметику, високої якості. Можу створити будь-який образ, що Вам сподобався. Завжди відповідально підходжу до виконання поставлених завдань, тому клієнти завжди задоволені результатом моєї роботи.

Запрошую Вас відвідати мій сайт, де Ви зможете ближче познайомитися з переліком послуг, які я пропоную, подивитися портфоліо моїх робіт, почитати цікаву інформацію і вибрати індивідуальний урок з макіяжу, записатися на послугу і поставити питання, що Вас цікавить.
Відгуки1
Алина Белокриницкая
Добре
Прекрасный стилист, очень чётко уловила образ который я хотела на свадьбу, макияж и прическа были потрясающими!
Марина Бондаренко
www.beautyglow.com.ua
Показати контакти
Додали до вибраного9